Foto van een vrouw die wordt gemasseerd bij Massagepraktijk Alt.

“Corrie, waarom heb je een blog?” Een zelf interview

Om goed in je vel te zitten, is er naast een goede massage onder andere ook een goede mindset nodig.

We worden overspoeld met allerlei zaken die ons afleiden van wat ons een geluksgevoel kan geven. Of zelfs een klein geluksmomentje. Onze focus ligt op het betalen van rekeningen (HEEL BELANGRIJK), het onderhouden van diverse contacten en relaties, zorgen dat alles reilt en zeilt in het dagelijks leven. Daar is helemaal niets mis mee.

Maar hoe belangrijk is het om je mindset positief te houden zodat je met eventuele tegenslagen kunt omgaan?
Het is heel belangrijk want je krijgt energie uit een positieve gedachtengang.

“Ben je dan een “geluks”-goeroe?”
Hahaha, absoluut niet. Wat ik wel weet, is dat ik veel mensen dat ene zetje heb gegeven om in hun spiegel te kijken. En dat kan best wel confronterend zijn. Maar ik ben zoals ik ben. En ik probeer altijd iemand te wijzen op hun sterke punten. De positieve punten. De punten die zij zelf niet meer zien omdat ze gewend zijn om op een bepaalde manier naar zichzelf te kijken. Alsof je kijkt naar jezelf in een beslagen spiegel. Ik wrijf de spiegel wat op, zodat ze zichzelf weer zien zoals ik hen zie.

“Wat kunnen de mensen verwachten als ze jouw blogs lezen?”
Tsja, dat is een goede vraag. Wat verwachten mensen als ze een blog lezen? Ik denk dat dat vooral te maken heeft met wie de blog schrijft of wat de intentie van de blog is. Wat mensen in mijn blog kunnen verwachten is in ieder geval passie en emotie. En het ophouden van de spiegel. Wellicht een stukje zelfreflectie.
Het zal zeker geen zware kost zijn, want dat ligt alleen maar zwaar op de maag en dat is nergens voor nodig.

“Moeten mensen zich inschrijven voor jouw blog en hoe vaak verschijnt er een blog?”
Nee, niemand hoeft zich in te schrijven. De blogs zal ik op de website publiceren en op de facebook pagina van Massagepraktijk Alt.
Hoe vaak er een blog verschijnt hangt met name af van de inspiratie die ik krijg, maar vooralsnog denk ik aan één keer per 14 dagen.

“Het klinkt erg “ambitieus”. Enige verdere aspiraties?
Als je geen aspiraties hebt, geen nieuwe doelen in je leven, dan zit je waarschijnlijk te zeer vastgeroest. Ja, uiteraard heb ik verdere aspiraties. Denk aan het voeren van, ik gebruik even weer een beladen woord, “coaching” gesprekken. Hoewel ik het meer zie als het hervinden van je eigen kracht. Een combinatie van het geven van massages en het voeren gesprekken. Nee, ik ben geen psycholoog. Ik put vooral uit eigen (levens)ervaring en kracht.

“Nou, ik ga je heel veel succes wensen. Waar kunnen mensen je vinden?”
Dank je wel. Ik wens mezelf inderdaad heel veel succes hahaha. Een zelf interview is trouwens ook een manier om naar jezelf te kijken. Dus die heb je al mooi binnen.

Voor de rest wens ik jullie heel veel leesplezier. Mochten jullie vragen hebben, dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Om goed in je vel te zitten, is er naast een goede massage onder andere ook een goede mindset nodig.

We worden overspoeld met allerlei zaken die ons afleiden van wat on seen geluksgevoel kan geven. Of zelfs een klein geluksmomentje. En daar over schrijf en deel ik graag.