Boek een ontspanningsmassage in Maastricht: heerlijk relaxed!

Sneller in slaap vallen
Je zult sneller in slaap vallen en je hoeft dus niet uren naar het plafond te staren
Betere houding
Door de massages en het werken aan een betere houding weer met plezier jouw werk doen!
Batterij weer opgeladen
Jouw batterij weer opgeladen en er weer vol tegenaan kunnen.
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage: Een heerlijke manier die kan helpen om spanning weg te halen uit het lichaam terwijl je op de massagetafel ligt

Lichamelijke klachten staan vaak in verbinding met het vasthouden van emoties. Jouw lichaam reageert erop, hoewel je er misschien niet bij stilstaat.

Voorbeeld: Vermoeidheid.

Wat is het dan fijn om die moeheid uit je lijf gemasseerd te krijgen.
En wat denk je van die tranen van boosheid? Jouw lichaam reageert op een emotie, maar hoe vaak erger je je eraan dat er tranen van boosheid en frustratie opwellen. Het lichaam reageert. Het houdt spanning vast. Tijd om los te laten!

Ook bij stress of op het randje van een burn-out heeft het lichaam zoveel spanning opgelopen dat het zo vastzit dat zelfs slaap geen rust brengt. 

Met een ontspanningsmassage kun je je gedachten loslaten en rust op een andere niveau ervaren. 

Maar het is vooral HET perfecte cadeau aan jezelf. 

Tarieven

Ontspanningsmassage:

60 minuten € 65

90 minuten € 90

Duo massage 60 minuten € 130

Duo massage 90 minuten € 180

 

Hotstone massage:

60 minuten € 75

90 minuten € 100

Duo hotstone massage 60 minuten € 150

Duo hotstone massage 90 minuten € 200

 

Rugklachten massage

60 minuten € 70

60 minuten inclusief Chinese Dry Needling € 75

 

Oor acupuncture inclusief massage

60 minuten € 75

 

Handmassage 

30 minuten € 35

 

Voetmassage

30 minuten € 35

 

Stoelmassage

20 minuten € 30

 

- Ambulante Masseuse -

De extra kosten voor massage op lokatie
binnen Maastricht-West muv centrum  € 10

 

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het eerste intake gesprek?

Het eerste intake gesprek duurt ongeveer 5 – 10 minuten. Hierbij vullen we samen het intake formulier in, zodat eventueel medicijngebruik of ziekte bekend is bij mij. Allergieën moeten worden aangegeven i.v.m. gebruik van olie. (bijvoorbeeld notenallergie)

Kan ik pinnen?

Voorafgaand de behandeling rekenen we af zodat we rustig aan de massage kunnen beginnen. U kunt bij Massagepraktijk Alt cash en per betaalverzoek, tikkie betalen.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Massagepraktijk Alt werkt niet met vergoedingen bij aanvullende (zorg)verzekering.

Wanneer wordt NIET gemasseerd?

Bij de volgende contra-indicaties wordt niet gemasseerd: Zwangerschap Kanker cq chemobehandeling Griep Plaatselijke contra-indicaties zijn plekken op het lichaam ik niet masseer: Eczeem Psoriasis Spataderen Open wonden Actieve acne Voetschimmel

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is de PERFECTE manier om te ontspannen. Het zorgt voor ontspanning van de spieren, het bevordert de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. 
Het is een massage waarbij in een laag tempo en met zachte druk wordt gemasseerd.

Het masseren van het lichaam gebeurt met mijn handen waarbij ik gebruik maak van olie. Een ontspanningsmassage is ultiem genieten. De dagelijkse stress in lichaam en geest kun je loslaten zodat jouw lijf opnieuw ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Jouw ademhaling wordt dieper en het hoofd leeg. 
Even geen gedachtes, maar weg kabbelen van wat jou bezighoudt. Na de ontspanningsmassage is het lichaam beter doorbloedt en wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd.

Rust in lijf en hoofd.

Ontspanningsmassage

Recenties

Massagepraktijk AltRating
5
61 reviews
Sparkle
2 maanden geleden
Een hele fijne masseuse. Ik had nog nooit een massage gehad, maar ze stelt je op je gemak en vertelt precies wat ze gaat doen. Ik merk echt verschil als de sessie geweest is, zowel fysiek als mentaal. Een echte aanrader.
Ciel Van Lier
4 maanden geleden
Samen met mijn partner een hele fijne ervaring gehad! Zeer professioneel en zeer goed in het vak. Een aanrader voor iedereen. Corrie is een ontzettend aardige vrouw die je heel erg gerust stelt en zorgt voor een geweldige ervaring!
Renato Costa Durand
5 maanden geleden
Het was een echte relaxende massage. Dit is een parel in Maastricht als je van massages die je zowel fysiek als mentaal ontspannen wilt zijn. Cori is zeer professioneel en communiceer heel duidelijk wat zij gaat doen en pas zich ook aan wat de klant nodig heb in de massage. Ik had dit als cadeau gekregen, en nu ga mijn partner verrassen met een cadeau bon van Cori.
Nancy Cillekens
7 maanden geleden
Zaterdag 13-08-2022 mijn allereerste massage ooit, van Corrie Alt, gehad. Ik had geen idee wat te verwachten, maar wat was dat goed. Corrie Alt is een enorme kundige vakvrouw. Ze heeft echt een gave, ik kan niet anders zeggen. Ik heb vanaf het eerste tot het laatste moment genoten. Ik zal Corrie dan ook bij iedereen aanraden. Dank je wel, Corrie 😘
Annick Janssen
11 maanden geleden
Ik kreeg een massage cadeau en kwam zo toevallig bij Corrie terecht. Een fijner cadeau had ik me niet kunnen voorstellen. Wat een warme ontvangst en persoonlijkheid. Het voelt zo veilig en professioneel dat je ook meteen kan ontspannen. Corrie voelt perfect aan wat je nodig hebt, waardoor het meer wordt dan een massage, maar eerder een ervaring! Voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, zeker proberen!

Zie alle Google Recenties, klik hier

Contact Opnemen

Neem Contact Op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input