Boek een ontspanningsmassage in Maastricht: heerlijk relaxed!

Sneller in slaap vallen
Je zult sneller in slaap vallen en je hoeft dus niet uren naar het plafond te staren
Betere houding
Door de massages en het werken aan een betere houding weer met plezier jouw werk doen!
Batterij weer opgeladen
Jouw batterij weer opgeladen en er weer vol tegenaan kunnen.
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage: Een heerlijke manier die kan helpen om spanning weg te halen uit het lichaam terwijl je op de massagetafel ligt

Lichamelijke klachten staan vaak in verbinding met het vasthouden van emoties. Jouw lichaam reageert erop, hoewel je er misschien niet bij stilstaat.

Voorbeeld: Vermoeidheid.

Wat is het dan fijn om die moeheid uit je lijf gemasseerd te krijgen.
En wat denk je van die tranen van boosheid? Jouw lichaam reageert op een emotie, maar hoe vaak erger je je eraan dat er tranen van boosheid en frustratie opwellen. Het lichaam reageert. Het houdt spanning vast. Tijd om los te laten!

Ook bij stress of op het randje van een burn-out heeft het lichaam zoveel spanning opgelopen dat het zo vastzit dat zelfs slaap geen rust brengt. 

Met een ontspanningsmassage kun je je gedachten loslaten en rust op een andere niveau ervaren. 

Maar het is vooral HET perfecte cadeau aan jezelf. 

Tarieven

Ontspanningsmassage:

60 minuten € 65

90 minuten € 90

Duo massage 60 minuten € 130

Duo massage 90 minuten € 180

 

- Ambulante Masseuse -

De extra kosten voor massage op lokatie
binnen Maastricht-West muv centrum  € 10

 

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het eerste intake gesprek?

Het eerste intake gesprek duurt ongeveer 5 – 10 minuten. Hierbij vullen we samen het intake formulier in, zodat eventueel medicijngebruik of ziekte bekend is bij mij. Allergieën moeten worden aangegeven i.v.m. gebruik van olie. (bijvoorbeeld notenallergie)

Kan ik pinnen?

Voorafgaand de behandeling rekenen we af zodat we rustig aan de massage kunnen beginnen. U kunt bij Massagepraktijk Alt cash en per pin betalen.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Massagepraktijk Alt werkt niet met vergoedingen bij aanvullende (zorg)verzekering.

Wanneer wordt NIET gemasseerd?

Bij de volgende contra-indicaties wordt niet gemasseerd: Zwangerschap Kanker cq chemobehandeling Griep Plaatselijke contra-indicaties zijn plekken op het lichaam ik niet masseer: Eczeem Psoriasis Spataderen Open wonden Actieve acne Voetschimmel

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is de PERFECTE manier om te ontspannen. Het zorgt voor ontspanning van de spieren, het bevordert de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. 
Het is een massage waarbij in een laag tempo en met zachte druk wordt gemasseerd.

Het masseren van het lichaam gebeurt met mijn handen waarbij ik gebruik maak van olie. Een ontspanningsmassage is ultiem genieten. De dagelijkse stress in lichaam en geest kun je loslaten zodat jouw lijf opnieuw ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Jouw ademhaling wordt dieper en het hoofd leeg. 
Even geen gedachtes, maar weg kabbelen van wat jou bezighoudt. Na de ontspanningsmassage is het lichaam beter doorbloedt en wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd.

Rust in lijf en hoofd.

Ontspanningsmassage

Recenties

Massagepraktijk AltRating
5
35 reviews
Michelle Dresen
een maand geleden
Heel professioneel en Corrie is een lieve vrouw. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. De behandeling voor mijn rugklachten was erg fijn. Het is zeker niet de laatste keer dat ik bij haar een afspraak maak!
Glen Geraerts
een maand geleden
Als het kon gaf ik nog een ster extra! Een uur is zelden zo snel voorbij gegaan. Corrie is behalve professioneel bovenal een aangename, warme persoon. Ze legt uit wat ze doet en creëert een ontspannen en open sfeer. Ze leidt je naar ultieme ontspanning met wat ik zou willen noemen haar massage Corrieografie. Ze weet echt wat ze doet. Ze voelt je lichaam aan en heeft, zonder dat je ook maar iets hoeft te zeggen, meteen door wat extra aandacht kan gebruiken. Dit gun ik mezelf wel vaker. Ik voel een nieuwe traditie aankomen.
Niels van der Baan
2 maanden geleden
Erg professioneel, goede uitleg vooraf gekregen over de massage voor rugklachten
Diana Bollen
2 maanden geleden
Absoluut een aanrader! Fijne ontvangst, duidelijk uitleg en meteen op ons gemak. Genoten van een heerlijke ontspanningsmassage, waarna we weer helemaal relaxed in ons lijf en geest naar buiten liepen. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Dames! Groetjes Diana
Daisy Gilissen
7 maanden geleden
Ik heb hier een massage geboekt wegens rugklachten, maar het is zo veel meer. Na een onzettend open en fijne ontvangst, mocht ik plaatsnemen op de massagetafel. Corrie wist me snel op mn gemak te laten voelen, In een hele ontspannen setting. Fijne muziek op de achtergrond maar vooral een heel ongedwongen sfeer. Het uur is omgevlogen. Zeker de afsluiting met voetmassage en een warme stomende doek zorgde ervoor dat ik helemaal fris en relaxed van de tafel afstapte. Ik merk nu al dat mijn rug en schouders zeer ontspannen zijn. Ik heb gelijk al veel minder last. Dit is zeer zeker een aanrader. Ik kom snel terug!! Corrie bedankt!!

Zie alle Google Recenties, klik hier

Contact Opnemen

Neem Contact Op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input