Massage gericht op rugklachten bij 
Massagepraktijk Alt

Lichamelijke klachten verminderen
Je weet zelf heel goed dat constant dezelfde beweging maken funest is, maar kom daar maar eens bij jouw baas mee aan! Regelmatig een goede massage kan lichamelijke klachten verminderen
Stress behandeling
Vaak merk je het zelf niet, maar stress kan ervoor zorgen dat je jouw schouders ophaalt en je een verkrampte houding aanneemt.
Herstel na lange autorit
Herstellen van een lange autorit? Geef NU jouw lichaam de massage die het nodig heeft.
Massage Rugklachten

Wat is een massage rugklachten?

Een massage rugklachten is gericht op het verminderen van nek-, schouder en rugklachten.

Als allereerste vindt er bindweefselmassage plaats. Dit kan heel pijnlijk zijn voor de cliënt, maar zal niet veel tijd in beslag nemen.

Daarna worden de schouders, nek en rug gemasseerd met de massagemelk. Bij deze massage zal ook gebruik worden gemaakt van mijn ellebogen.

Ook wordt gemasseerd met cups en worden een aantal cups geplaatst. Doordat een optimale doorbloeding plaats vindt, zal de spierspanning verminderen.

NB. De cups kunnen zorgen voor grote paarsachtige vlekken. Dit komt doordat de huid vacuum wordt getrokken. Deze vlekken verdwijnen na ongeveer een week.

Eventueel worden een aantal oefeningen meegegeven die thuis moeten worden uitgevoerd.

Recenties

Massagepraktijk AltRating
5
61 reviews
Sparkle
2 maanden geleden
Een hele fijne masseuse. Ik had nog nooit een massage gehad, maar ze stelt je op je gemak en vertelt precies wat ze gaat doen. Ik merk echt verschil als de sessie geweest is, zowel fysiek als mentaal. Een echte aanrader.
Ciel Van Lier
4 maanden geleden
Samen met mijn partner een hele fijne ervaring gehad! Zeer professioneel en zeer goed in het vak. Een aanrader voor iedereen. Corrie is een ontzettend aardige vrouw die je heel erg gerust stelt en zorgt voor een geweldige ervaring!
Renato Costa Durand
5 maanden geleden
Het was een echte relaxende massage. Dit is een parel in Maastricht als je van massages die je zowel fysiek als mentaal ontspannen wilt zijn. Cori is zeer professioneel en communiceer heel duidelijk wat zij gaat doen en pas zich ook aan wat de klant nodig heb in de massage. Ik had dit als cadeau gekregen, en nu ga mijn partner verrassen met een cadeau bon van Cori.
Nancy Cillekens
7 maanden geleden
Zaterdag 13-08-2022 mijn allereerste massage ooit, van Corrie Alt, gehad. Ik had geen idee wat te verwachten, maar wat was dat goed. Corrie Alt is een enorme kundige vakvrouw. Ze heeft echt een gave, ik kan niet anders zeggen. Ik heb vanaf het eerste tot het laatste moment genoten. Ik zal Corrie dan ook bij iedereen aanraden. Dank je wel, Corrie 😘
Annick Janssen
11 maanden geleden
Ik kreeg een massage cadeau en kwam zo toevallig bij Corrie terecht. Een fijner cadeau had ik me niet kunnen voorstellen. Wat een warme ontvangst en persoonlijkheid. Het voelt zo veilig en professioneel dat je ook meteen kan ontspannen. Corrie voelt perfect aan wat je nodig hebt, waardoor het meer wordt dan een massage, maar eerder een ervaring! Voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, zeker proberen!

Zie alle Google Recenties, klik hier

Tarieven

Ontspanningsmassage:

60 minuten € 65

90 minuten € 90

Duo massage 60 minuten € 130

Duo massage 90 minuten € 180

 

Hotstone massage:

60 minuten € 75

90 minuten € 100

Duo hotstone massage 60 minuten € 150

Duo hotstone massage 90 minuten € 200

 

Rugklachten massage

60 minuten € 70

60 minuten inclusief Chinese Dry Needling € 75

 

Oor acupuncture inclusief massage

60 minuten € 75

 

Handmassage 

30 minuten € 35

 

Voetmassage

30 minuten € 35

 

Stoelmassage

20 minuten € 30

 

- Ambulante Masseuse -

De extra kosten voor massage op lokatie
binnen Maastricht-West muv centrum  € 10

 

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het eerste intake gesprek?

Het eerste intake gesprek duurt ongeveer 5 – 10 minuten. Hierbij vullen we samen het intake formulier in, zodat eventueel medicijngebruik of ziekte bekend is bij mij. Allergieën moeten worden aangegeven i.v.m. gebruik van olie. (bijvoorbeeld notenallergie)

Kan ik pinnen?

Voorafgaand de behandeling rekenen we af zodat we rustig aan de massage kunnen beginnen. U kunt bij Massagepraktijk Alt cash en per betaalverzoek, tikkie betalen.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Massagepraktijk Alt werkt niet met vergoedingen bij aanvullende (zorg)verzekering.

Wanneer wordt NIET gemasseerd?

Bij de volgende contra-indicaties wordt niet gemasseerd: Zwangerschap Kanker cq chemobehandeling Griep Plaatselijke contra-indicaties zijn plekken op het lichaam ik niet masseer: Eczeem Psoriasis Spataderen Open wonden Actieve acne Voetschimmel

Contact Opnemen

Neem Contact Op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input