Heerlijke hand- en voetmassage
in Maastricht

Lichamelijke klachten verminderen
Merk je dat je jouw handen soms even insmeert met handcrème en het daarbij laat? Terwijl je merkt de aanraking super fijn is?
Stress behandeling
Jouw voeten dragen jou al je hele leven. Geef ze de aandacht die ze verdienen.
Herstel na lange autorit
Handen en voeten: elke dag voor jou in de weer. Tijd voor de perfecte massage combinatie!
Massage Rugklachten

Wat is een Hand- en Voetmassage?

Om te beginnen is een combinatie van een hand- en voetmassage vooral erg relaxed en ontspannen. Je ligt op de massagetafel waarbij ik begin met het masseren van de handen en onderarmen met massagemelk, terwijl je niets anders hoeft te doen dan met de ogen gesloten te genieten.

Daarna is het tijd voor de voeten en onderbenen. Vaak is dat het moment waarop je wegzweeft in de wolken en in een steeds diepere ontspanning komt.

Waar tijd tijdloos is geworden.

Kom het ervaren.

 

Tarieven

Hand- voet massage 60 minuten  € 65

Voetmassage 30 minuten  € 35

Handmassage 30 minuten  € 35

*Het maken van een hand- en voetmassage afspraak verloopt via de contact pagina. Je kunt dan rechtstreeks met mij contact opnemen.

Recenties

Massagepraktijk AltRating
5
52 reviews
Ciel Van Lier
een week geleden
Samen met mijn partner een hele fijne ervaring gehad! Zeer professioneel en zeer goed in het vak. Een aanrader voor iedereen. Corrie is een ontzettend aardige vrouw die je heel erg gerust stelt en zorgt voor een geweldige ervaring!
Renato Costa Durand
een maand geleden
Het was een echte relaxende massage. Dit is een parel in Maastricht als je van massages die je zowel fysiek als mentaal ontspannen wilt zijn. Cori is zeer professioneel en communiceer heel duidelijk wat zij gaat doen en pas zich ook aan wat de klant nodig heb in de massage. Ik had dit als cadeau gekregen, en nu ga mijn partner verrassen met een cadeau bon van Cori.
Frank Duran
3 maanden geleden
Wat een geweldige ervaring om een ontspannings massage van Corrie te ontvangen. Geheel even uit de hectiek van het dagelijks bestaan in de ontspanningsmodus een weg waarbij Corrie je begeleidt om deze ook echt te ondervinden. Dank ! Wij komen graag nog een keer speciaal naar Maastricht toe om naar je toe te gaan.
Nancy Cillekens
3 maanden geleden
Zaterdag 13-08-2022 mijn allereerste massage ooit, van Corrie Alt, gehad. Ik had geen idee wat te verwachten, maar wat was dat goed. Corrie Alt is een enorme kundige vakvrouw. Ze heeft echt een gave, ik kan niet anders zeggen. Ik heb vanaf het eerste tot het laatste moment genoten. Ik zal Corrie dan ook bij iedereen aanraden. Dank je wel, Corrie 😘
Sandra Rebel
6 maanden geleden
Ook ik kreeg een ontspanningsmassage cadeau. Nooit eerder van top tot teen zo'n ontspannen massage gehad. Een uur lang genoten. Corrie werkt professioneel en je voelt je meteen welkom en op je gemak. Een echte aanrader als je in Maastricht bent.

Zie alle Google Recenties, klik hier

Tarieven

Ontspanningsmassage:

60 minuten € 65

90 minuten € 90

Duo massage 60 minuten € 130

Duo massage 90 minuten € 180

 

- Ambulante Masseuse -

De extra kosten voor massage op lokatie
binnen Maastricht-West muv centrum  € 10

 

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het eerste intake gesprek?

Het eerste intake gesprek duurt ongeveer 5 – 10 minuten. Hierbij vullen we samen het intake formulier in, zodat eventueel medicijngebruik of ziekte bekend is bij mij. Allergieën moeten worden aangegeven i.v.m. gebruik van olie. (bijvoorbeeld notenallergie)

Kan ik pinnen?

Voorafgaand de behandeling rekenen we af zodat we rustig aan de massage kunnen beginnen. U kunt bij Massagepraktijk Alt cash en per betaalverzoek, tikkie betalen.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Massagepraktijk Alt werkt niet met vergoedingen bij aanvullende (zorg)verzekering.

Wanneer wordt NIET gemasseerd?

Bij de volgende contra-indicaties wordt niet gemasseerd: Zwangerschap Kanker cq chemobehandeling Griep Plaatselijke contra-indicaties zijn plekken op het lichaam ik niet masseer: Eczeem Psoriasis Spataderen Open wonden Actieve acne Voetschimmel

Contact Opnemen

Neem Contact Op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input