Heerlijke hand- en voetmassage
in Maastricht

Lichamelijke klachten verminderen
Merk je dat je jouw handen soms even insmeert met handcrème en het daarbij laat? Terwijl je merkt de aanraking super fijn is?
Stress behandeling
Jouw voeten dragen jou al je hele leven. Geef ze de aandacht die ze verdienen.
Herstel na lange autorit
Handen en voeten: elke dag voor jou in de weer. Tijd voor de perfecte massage combinatie!
Massage Rugklachten

Wat is een Hand- en Voetmassage?

Om te beginnen is een combinatie van een hand- en voetmassage vooral erg relaxed en ontspannen. Je ligt op de massagetafel waarbij ik begin met het masseren van de handen en onderarmen met massagemelk, terwijl je niets anders hoeft te doen dan met de ogen gesloten te genieten.

Daarna is het tijd voor de voeten en onderbenen. Vaak is dat het moment waarop je wegzweeft in de wolken en in een steeds diepere ontspanning komt.

Waar tijd tijdloos is geworden.

Kom het ervaren.

 

*Het maken van een hand- en voetmassage afspraak verloopt via de contact pagina. Je kunt dan rechtstreeks met mij contact opnemen.

Recenties

Massagepraktijk AltRating
5
43 reviews
Sandra Rebel
een maand geleden
Ook ik kreeg een ontspanningsmassage cadeau. Nooit eerder van top tot teen zo'n ontspannen massage gehad. Een uur lang genoten. Corrie werkt professioneel en je voelt je meteen welkom en op je gemak. Een echte aanrader als je in Maastricht bent.
Annick Janssen
2 maanden geleden
Ik kreeg een massage cadeau en kwam zo toevallig bij Corrie terecht. Een fijner cadeau had ik me niet kunnen voorstellen. Wat een warme ontvangst en persoonlijkheid. Het voelt zo veilig en professioneel dat je ook meteen kan ontspannen. Corrie voelt perfect aan wat je nodig hebt, waardoor het meer wordt dan een massage, maar eerder een ervaring! Voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, zeker proberen!
Truus Hooijen
2 maanden geleden
Corrie staat voor klantvriendelijkheid, oprechte aandacht en is respectvol.Genoten van een heerlijke massage in een mooie en hygiënische ruimte.Top,dank je wel!!!👍
Anita Engels
5 maanden geleden
Heerlijke massages. Ik kom er altijd ontspannen vandaan.
Niels van der Baan
7 maanden geleden
Erg professioneel, goede uitleg vooraf gekregen over de massage voor rugklachten

Zie alle Google Recenties, klik hier

Tarieven

Ontspanningsmassage:

60 minuten € 65

90 minuten € 90

Duo massage 60 minuten € 130

Duo massage 90 minuten € 180

 

- Ambulante Masseuse -

De extra kosten voor massage op lokatie
binnen Maastricht-West muv centrum  € 10

 

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het eerste intake gesprek?

Het eerste intake gesprek duurt ongeveer 5 – 10 minuten. Hierbij vullen we samen het intake formulier in, zodat eventueel medicijngebruik of ziekte bekend is bij mij. Allergieën moeten worden aangegeven i.v.m. gebruik van olie. (bijvoorbeeld notenallergie)

Kan ik pinnen?

Voorafgaand de behandeling rekenen we af zodat we rustig aan de massage kunnen beginnen. U kunt bij Massagepraktijk Alt cash en per betaalverzoek, tikkie betalen.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Massagepraktijk Alt werkt niet met vergoedingen bij aanvullende (zorg)verzekering.

Wanneer wordt NIET gemasseerd?

Bij de volgende contra-indicaties wordt niet gemasseerd: Zwangerschap Kanker cq chemobehandeling Griep Plaatselijke contra-indicaties zijn plekken op het lichaam ik niet masseer: Eczeem Psoriasis Spataderen Open wonden Actieve acne Voetschimmel

Contact Opnemen

Neem Contact Op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input